Zakelijke markt

Makelaar, projectontwikkelaar, hypotheekverstrekker, woningbouwvereniging...

Als makelaar legt u vooral de focus op praktische zaken die de primaire waarde bepalen, zoals ligging, staat van de woning, woonoppervlak en concurrerende panden.

Een potentiele koper zal echter als eerste kijken naar de sfeer van het huis en de presentatie. Deze eerste impressie kan het verschil maken tussen verder zoeken op internet, of de telefoon oppakken voor een bezichtiging.

Door de woning eerst door mijn handen te laten gaan, verhoogt u de kans om snel een bezichtiging te kunnen plannen. En snelle bezichtigingen leiden vaker tot een serieus bod en een snelle afhandeling. En dat is natuurlijk het ultieme doel van de verkoper, maar ook van u als makelaar.

Heeft u een leegstaande (model) woning in uw portefeuille? Uiteraard weet u als geen ander dat bij een gemeubileerd pand de verkoopkansen hoger liggen. Ook hierin kan ik u helpen, door de woning geheel in te richten.

U kunt mij natuurlijk aanbevelen bij uw klanten, om rechtstreeks contact op te nemen. Dat is een leuke geste naar uw klant. Maar wilt u echt onderscheid maken en service leveren, bied uw klanten dan een styling aan! Op deze manier kunt u zich onderscheiden van de concurrent en neemt u zowel de klant, als uzelf werk uit handen. Bovendien neem ik, in aanvulling op de styling, ook graag de fotografie en verkoopteksten voor mijn rekening!

Door mijn professionele achtergrond in de marketing/communicatie, kan ik u eventueel ook adviseren over het ‘in de markt zetten’ van de woning.

Er is veel mogelijk tegen verschillende tarieven. Er is altijd een passende oplossing voor uw wensen te vinden!

Wilt u weten wat ik voor uw bedrijf kan doen? Neem contact op en ik kom graag een keer bij u op de koffie!