Verkoopstyling

Geen tweede kans voor een eerste indruk...

U vindt uw eigen huis mooi en gezellig zoals u het heeft ingericht. Uw huis is een echt thuis! Maar zodra de beslissing is genomen de woning te koop te zetten, gebeurt er iets. Uw woning wordt een product. En een goede eerste indruk is zó belangrijk! Die kunt u later niet meer over doen.

Voor potentiele kopers is de gezelligheid die u heeft gecreëerd niet van toegevoegde waarde. Integendeel, het is lastig om door andermans inrichting heen te kijken. Hierdoor verliezen kopers de mogelijkheden van de woning uit het oog. Het kan mensen dus direct belemmeren een bezichtiging te plannen. Zij kunnen zich moeilijk een beeld vormen van de woning met de eigen inrichting.

Uw huis netjes en schoon hebben is natuurlijk heel belangrijk. Maar daarmee is nog niet altijd de klus geklaard om uw huis tiptop in orde te hebben voor de verkoop. Door een stylist in te schakelen voordat het bord in uw tuin komt, voorkomt u dat u lang zit te wachten op kijkers. Of dat u na een tijd de vraagprijs moet gaan verlagen.

Een verkoopstylist weet precies hoe de woning zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt kan worden voor een zo groot mogelijke doelgroep. Inmiddels is wel gebleken dat woningen die gestyled zijn door een verkoopstylist sneller en tegen een hogere prijs verkocht worden. Uw huis kan een meerwaarde krijgen tot wel 15% in vergelijking met een gemiddelde verkoopprijs.

Kleine investering, groot resultaat!

Als verkoopstylist help ik u om de woning voor een grote doelgroep aantrekkelijk te maken, zodat het hen letterlijk over de drempel helpt. Als gecertificeerd stylist van House of KIKI werk ik volgens de 'hands-on methode'. Dit betekent niets anders dan 'handen uit de mouwen'! Ik geef niet alleen advies, maar ga ook zelf aan de slag.

Uw woning wordt ‘neutraal’ gemaakt; de sterke punten van de vertrekken accentueer ik, de knelpunten worden aan het zicht onttrokken. Dit doe ik bijvoorbeeld door het aanpassen van de indeling, goed doordacht kleurgebruik en het creëren van zichtlijnen.

Ik maak zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubels en accessoires. Uiteraard zorg ik er wel voor dat de woning voor u nog steeds leefbaar blijft.

Mijn woning staat al een tijd te koop

Staat uw woning al langere tijd te koop zonder het gewenste resultaat? Dan denkt u er misschien over om de prijs te laten zakken. Zonde, want de woning is immers meer waard dan wat u er op die manier voor krijgt. U kunt dit voorkomen door te investeren in een stylist. Aan het eind van de dag maak ik voor u aantrekkelijke foto’s, om de oude foto’s te vervangen. Ook kan ik de verkooptekst voor u herzien, zodat we de pluspunten van uw huis extra benadrukken.

Leegstaande woningen

Bent u al verhuisd en staat de te verkopen woning leeg? Ook leegstaande woningen richt ik in. Gebleken is dat mensen het lastig vinden om de potentie van een lege ruimte in te schatten. Bovendien doet een lege woning vaak sfeerloos aan, Ook is bewezen dat een lege woning kleiner oogt. Door een basispakket aan meubelen toe te voegen (koop of huur), krijgen geïnteresseerden een goed beeld van de ruimte in een huis. Ook zien zij sneller de mogelijkheden voor indeling of bestemming van bepaalde ruimtes. Voor de inrichting met een gehuurde inboedel, maak ik gebruik van de meubelverhuur van mijn collega-House of KIKI stylisten. Zij beschikken over diverse sets meubelen in verschillende stijlen. Meer weten? Stuur een berichtje, dan geef ik u de details.

Werkwijze

Vrijblijvend gesprek

gesprekU geeft de sleutel van uw huis natuurlijk niet meteen aan de eerste de beste. Daarom kom ik een keer bij u langs om kennis te maken.

U weet als geen ander waarom het zo fijn is om daar te wonen. Ik hoor graag van u wat de pluspunten zijn van uw huis.

Tijdens dit bezoek lopen we door het huis en de tuin. Ik bekijk uw huis door de ogen van een koper. Ook geef ik alvast wat advies over aanpassingen die u zelf simpel kunt doen.

Afhankelijk van het aantal kamers en de intensiteit van de aanpassingen, stel ik een scherpe prijs samen.

Binnen een week na het gesprek kunt u van mij een offerte verwachten.

Na acceptatie van de offerte maken we een definitieve afspraak. Ik geef u geen documentje met adviezen, maar ik ga zo snel mogelijk zelf aan de slag.

Ik kom bij u langs voor de styling en eventueel fotografie. Ik neem elke ruimte in het huis onder handen. Binnen 2 dagen is uw huis helemaal verkoop-proof!

Verder voorzie ik u nog van tips om uw woning binnen een uur helemaal netjes te hebben, wanneer kijkers zich aandienen.

Zithoek_MooiHuis Styling

Met een kleine investering voor verkoopstyling heeft u:

→ Meer kijkers online ten opzichte van andere woningen
→ Een grotere kans op kijkers in uw huis
→ Meer kans op een snellere verkoop
→ Een betere verkoopprijs
→ Minder snel noodzaak te moeten zakken met de prijs

woonkamer verkoopstyling huis